...

Dobrodošli na naš veb sajt. Molimo vas da pažljivo pročitate ove Uslove korišćenja pre nego što nastavite da koristite naš sajt. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa ovim Uslovima korišćenja u celosti. Ako se ne slažete sa ovim Uslovima korišćenja, nemojte pristupati ili koristiti naš sajt.

  1. Ograničenje odgovornosti
  • Informacije na našem sajtu pružene su samo u informativne svrhe i ne predstavljaju pravne, medicinske, finansijske ili druge profesionalne savete. Mi ne garantujemo tačnost, potpunost ili korisnost informacija na našem sajtu i ne snosimo odgovornost za bilo kakve gubitke ili štete koje mogu proisteći iz korišćenja ili oslanjanja na informacije sadržane na sajtu.
  • Naš sajt može sadržati veze ka spoljnim sajtovima koji su van naše kontrole. Ne snosimo odgovornost za sadržaj ili politiku privatnosti tih sajtova, pa vas molimo da pročitate politiku privatnosti svakog spoljnog sajta koji posećujete.
  1. Intelektualna svojina
  • Sav sadržaj na našem sajtu, uključujući tekst, grafiku, logotipe, ikone, slike, audio i video zapise, digitalne preuzete proizvode i softver, vlasništvo je našeg sajta ili naših dobavljača i zaštićen je odgovarajućim zakonima o autorskim pravima.
  • Ni jedan deo sadržaja na našem sajtu ne sme se reprodukovati, distribuirati, modifikovati, prikazivati ili prenositi bez prethodnog pismenog odobrenja vlasnika autorskih prava.
  1. Promene i dopune
  • Zadržavamo pravo da povremeno menjamo ove Uslove korišćenja po sopstvenom nahođenju i bez prethodne najave. Vaša dalja upotreba našeg sajta nakon objavljivanja izmenjenih Uslova korišćenja smatraće se vašim prihvatanjem tih izmena.
  1. Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili primedbi u vezi sa ovim Uslovima korišćenja, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme na našem sajtu ili na adresu e-pošte [e-pošta].

Ovi Uslovi korišćenja su poslednji put ažurirani [datum].

Content Protection by DMCA.com
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.