...

Ova Politika kolačića objašnjava šta su kolačići i kako ih koristimo na našem veb sajtu. Trebalo bi da pročitate ovu politiku kako biste razumeli šta su kolačići, kako ih koristimo, koje vrste kolačića koristimo, tj. koje informacije prikupljamo putem kolačića i kako te informacije koristimo i za koje svrhe.

Šta su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se često skladište na vašem uređaju (kao što su računar, telefon ili tablet) kada posetite određene veb stranice. Kolačići omogućavaju veb stranicama da funkcionišu efikasnije, pružajući vlasnicima veb stranica informacije o vašim preferencijama ili prošlim aktivnostima na toj veb lokaciji.

Kako koristimo kolačiće?

Kada posetite naš veb sajt, možemo postaviti određene kolačiće direktno na vaš uređaj. Koristimo kolačiće za poboljšanje funkcionalnosti našeg sajta, za analizu korišćenja sajta i za personalizaciju vašeg iskustva. Takođe koristimo kolačiće trećih strana koje nam pomažu u analizi i poboljšanju performansi našeg sajta.

Koje vrste kolačića koristimo?

  • Osnovni kolačići: Ovi kolačići su neophodni za funkcionisanje našeg sajta i omogućavaju vam da koristite osnovne funkcije kao što su navigacija po stranicama i pristup zaštićenim podacima. Bez ovih kolačića, neke funkcije našeg sajta možda neće raditi ispravno.
  • Analitički kolačići: Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako posetioci koriste naš sajt, kao što su koje stranice posećuju najčešće i da li dobijaju poruke o greškama. Ove informacije nam pomažu da poboljšamo rad našeg sajta i pružimo bolje korisničko iskustvo.
  • Funkcionalni kolačići: Ovi kolačići omogućavaju sajtu da zapamti vaše izbore i pruži poboljšane funkcije prilagođene vama. Na primer, mogu zapamtiti vaše korisničko ime, jezik ili regiju u kojoj se nalazite.

Kako možete kontrolisati kolačiće?

Možete kontrolisati i/ili izbrisati kolačiće prema svojoj želji. Detalje možete pronaći na stranici aboutcookies.org. Možete izbrisati sve kolačiće koji su već na vašem računaru i možete postaviti većinu pregledača da ih blokira. Međutim, u tom slučaju možda ćete morati ručno podesiti neke postavke svaki put kada posetite veb sajt, a neki servisi i funkcije možda neće raditi.

Content Protection by DMCA.com
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.